Σεμινάρια Γονέων


Τώρα και στα Χανιά !!!

Ξεκίνησε το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα σύμφωνα με το μοντέλο του κλινικού ψυχολόγου Δρ. Τόμας Γκόρντον, το οποίο έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ως η πρώτη εκπαίδευση για γονείς με βάση τις δεξιότητες επικοινωνίας και το έχουν διδαχτεί πάνω από ένα εκατομμύριο γονείς σε 43 χώρες (www.gordonhellas.gr). Οι συμμετέχοντες διδάσκονται, με πρακτικό τρόπο, ένα σύνολο δεξιοτήτων επικοινωνίας και επίλυσης συγκρούσεων, καθώς και το πλαίσιο που θα τους επιτρέψει να γνωρίζουν πότε και πώς θα τις χρησιμοποιούν. Αμέσως μετά την εκμάθηση και την εφαρμογή τους, οι δεξιότητες αυτές γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών επικοινωνιών τους σε όλες τις σχέσεις. Είναι απαραίτητα εργαλεία με τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή είτε να γεφυρώσουν σχέσεις που είναι τεταμένες, είτε να προλάβουν τη δημιουργία εντάσεων στις σχέσεις τους είτε να μειώσουν τα προβλήματα σε άλλες διαπροσωπικές σχέσεις. Βοηθάει τους γονείς να δημιουργήσουν ένα οικογενειακό περιβάλλον, που θα μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες των παιδιών να στραφούν στο αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, να εγκαταλείψουν το σχολείο, ή να επιδοθούν σε άλλες επικίνδυνες, αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένες στη σημερινή κοινωνία, συμπεριφορές.

Τα Σεμινάρια Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα στοχεύουν να σας διδάξουν τη φιλοσοφία και τις επικοινωνιακές δεξιότητες που χρειάζονται για να ενδυναμώσετε και να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας με τα παιδιά σας

  • Στα Σεμινάρια Αποτελεσματικού Γονέα θα μάθετε:

Δίδακτρα:

190€ για έναν γονέα

300€ για ζευγάρια

(συμπεριλαμβάνεται το απαραίτητο έντυπο υλικό* και ο ΦΠΑ)

(*) Το βιβλίο "Τα Μυστικά του Αποτελεσματικού Γονέα" και το εγχειρίδιο ασκήσεων Διάρκεια: Το σεμινάριο διαρκεί συνολικά 30 ώρες και αποτελείται από 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Διάρκεια :

Το σεμινάριο διαρκεί συνολικά 30 ώρες και αποτελείται από 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Πραγματοποιούνται τρεις κύκλοι το χρόνο, που αρχίζουν τον Οκτώβριο, Ιανουάριο και Απρίλιο, πρωί ή απόγευμα.

Τρεις ετήσιοι κύκλοι με έναρξη:

  • Αρχές Οκτωβρίου
  • Αρχές Ιανουαρίου
  • Αρχές Απριλίου

Νέος κύκλος για το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα ξεκινάει και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!!!

Το πρόγραμμα διδάσκεται αποκλειστικά από εκπαιδευτές πιστοποιημένους από τον Gordon Training International. Τα Σεμινάρια της Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα αποτελούνται από σύντομες διαλέξεις, επιδείξεις, ομαδικές και ατομικές εργασίες, εγχειρίδιο ασκήσεων, εναλλαγή ρόλων και συζητήσεις σε μικρές ομάδες.

Σε κάθε συμμετέχοντα δίδεται ένα σύνολο ενημερωτικού και εκπαιδευτικού υλικού, που περιλαμβάνει το βιβλίο της Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα, το αντίστοιχο εγχειρίδιο ασκήσεων και με το πέρας των σεμιναρίων, ένα αντίγραφο των Πιστεύω του Dr. Gordon και το πιστοποιητικό συμμετοχής.

 

 

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια και Υπεύθυνη των Σεμιναρίων, Παπαδομαρκετάκη Έλενα, Ψυχολόγος